Mitt behov av färg i tillvaron

Vintern har hittills varit ganska gråmulen. Den snö som fallit har snart töat bort. Julsakerna förpassades till förrådet redan efter nyår och efterlämnade damm och tomma ytor. Januari har startat färglöst och oinspirerande.

Så jag bestämde mig för att ta fram den fina, färgglada påskduken jag fyndade förra året. Visserligen är det inte påsk förrän första veckan i april, men min själ har stort behov av något uppiggande. Och tiden går ju så fort numera.

Eftersom gardinerna som hängde i vardagsrummet har samma färgskala som duken fick de flytta in i köket. Vilket medförde att jag redan nu fick tillfälle att hänga upp de gardiner jag tänkt ha i sommar i vardagsrummet. Skira, vita, med blommor och blad i olika kulörer. De är rätt glad­lynta, de också. Nu är allt bara transportsträcka fram till våren.

Om Fru Olsson

Fabriksarbetare som blev journalist, sedan instruktör/receptionist på gym och därefter arbetsterapeut. Numera ledig och fyller dagarna med mat, motion, lättja, naturupplevelser, och ett och annat kallbad.
Detta inlägg publicerades i Second hand & shopping och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mitt behov av färg i tillvaron

  1. maria65a skriver:

    Snygga gardiner!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.