Skrapade ihop en liten vinst

Torsdagens morgonpromenad med bad genererade 9 kronor i pantretur. Några som haft picknick vid stranden hade inte orkat ta med sig sitt skräp hem: ölburkar och kanelbullepåsar. Märklig kombo.

Eftersom jag dessutom ville bli av med en massa ”bruna mynt” som låg och skräpade i plånboken satsade jag på en trisslott. Hade på känn att det var dags för en liten vinst.

När jag skrapade första rutan visade den 30 kronor. Då fick jag för mig att leta upp de övriga två rutorna med 30, och bara skrapa dem. Och hittade dem direkt. Snacka om att vara rutinerad, va?

Att det var vinsten gånger två gjorde min välgärning att städa skräp på stranden extra lönsam. Jag köpte inte ny lott utan tog ut pengarna. 😀

Om Fru Olsson

Fabriksarbetare som blev journalist och sedan personlig tränare/receptionist på gym. Fast numera försörjer jag mig som arbetsterapeut.
Det här inlägget postades i Miljö och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Skrapade ihop en liten vinst

 1. B.J. skriver:

  Grattis! Smart drag att inte köpa ny(a) lott(er?) för vinsten 😉 Å tack för att du gör vår vackra natur lite mindre skräpig.

  Gilla

  • Fru Olsson skriver:

   Många tack! Jag samlar pengar till min pension, om man nu lever så länge. Lustigt nog hamnade din kommentar i min skräppost… 😀

   Gilla

 2. livsglimtar skriver:

  Grattis till vinsten, jag gick med i PRO och deras skraplotter, vi ner något varje månad. Denna gång 60kr och två nya lotter, jag tar bara nya lotter för allt jag vinner. Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.