Fru Olssons fasta: Sjunde veckan

Del 15. Helgens djupdykning i kolhydrat-träsket fick ju konsekvenser på vågen (Olssons universum | Baksmälla efter viktras). Inte förrän på lördagen kändes det som jag var helt återställd i kroppen, både vad gäller vikt, vätskeansamling och energi.

Den här veckan blev lite annorlunda, eftersom jag bytte ledig dag, från torsdag till onsdag. Jag brukar ju normalt fasta på jobbdagar (måndag, onsdag, fredag) och äta när jag är ledig. Men nu valde jag att fasta två dagar i sträck (söndag kväll till onsdag morgon), vilket gick förvånansvärt bra. Så bra att jag efter torsdagens fasta bestämde mig för att fasta även på fredagen fram till lördag morgon.

På lördag morgon var jag återigen nere på minus fem kilo. Med den skillnaden att vågen visade att fett­procenten låg drygt en procentenhet lägre än veckan innan. Mycket intressant!  (Olssons universum | Fasta bygger muskler och starka ben).


Alla inlägg i serien

Om Fru Olsson

Fabriksarbetare som blev journalist, sedan instruktör/receptionist på gym och därefter arbetsterapeut. Ledig tid fylls med lättja, naturupplevelser, kallbad och skräp-plock.
Detta inlägg publicerades i Fasta och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.