Lottlös men reklamfri

Postkodlotteriet är inte min grej. Mitt lottköpande inskränker sig till en Triss-lott varje gång jag får lön. En tradition jag haft i åratal.

Men kuverten från Postkodlotteriet kommer regelbundet i min brevlåda. Blir lite smått irriterad varje gång. Jag öppnar dem inte ens, utan slänger dem direkt i soporna.

Det känns så onödigt att de ska ödsla pengar och material åt att försöka värva mig, när jag ändå aldrig kommer att gå med i deras lotteri.

På kuvertet står det Ej retur, så jag har inte kunnat skicka breven tillbaka till avsändaren.

Förra veckan fick jag ett stort kuvert, och denna veckan ett litet. Nej, det här går inte längre, tänkte jag. Nu måste jag kolla upp om det går att stoppa.

På lotteriets hemsida under Kundservice hittade jag rubriken Spärra reklam. Problemet var åtgärdat på en halv minut. Önskar att jag hade gjort detta långt tidigare.

Om Fru Olsson

Fabriksarbetare som blev journalist och sedan personlig tränare/receptionist på gym. Fast numera försörjer jag mig som arbetsterapeut.
Det här inlägget postades i Ekonomi, Konsumentnytta och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lottlös men reklamfri

 1. rabarberpolisen skriver:

  Tack för tipset….ska genast åtgärda!!! 😀

  Gillad av 1 person

 2. Elsa skriver:

  Spärrade mitt för ett par år sedan, samtidigt som jag hjälpte min närapå nittioåriga granne bli av med postkodlotteriet. Då var jag så förbannad över allt krångel som de utsatte grannen för att jag lovade mig själv att aldrig gå med.

  Gillad av 1 person

 3. Mrs Olsson skriver:

  Bra gjort av dig, oönskad reklam är så onödigt. Ha en trevlig helg!

  Gilla

 4. livsglimtar skriver:

  Stort Tack för tipset? Även jag kastar skräpet oöppnat.

  Gilla

 5. Mrs Olsson skriver:

  Som miljövän blir jag jätteglad när fler nappar på detta tips! Ha en fin dag!

  Gilla

 6. livsglimtar skriver:

  Jag härmade dig på en gång så nu slipper jag skräpet. Märkligt också hur mycket pengar de måste ha som dränker folk i reklam både via tv och post.

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.