Inga storverk första veckan

Dag 4 i utmaningen Otroligt Ordningsam Oktober

Oreda

Eftersom jag har haft alldeles för mycket att göra på jobbet i veckan har jag inte orkat att vara ordningsam när jag äntligen kommit hem. Och när även helgen måste ägnas åt det jag inte hunnit på jobbet, så har det fått bli lite ”småfissel”:

I dag svängde jag ned på stan med papperskassen till Pingstkyrkans second hand.  I den låg ett par byxor, två t-tröjor, två örngott, och vinterjacka i gott skick. Dessutom en aldrig använd mikrofon till datorn, en röd porslinsmugg med texten Jag älskar dig och en röd kåsa i plast.

Kåsan fick jag första veckan på journalistutbildningen. Det är 19 år sedan… Värst vad tiden går?!

Under veckan har jag rensat fyra pärmar på papper, kastat en grön plastmapp från Vård­förbundet som jag fick när jag startade utbildningen till arbetsterapeut. Det är snart 6 år sedan…

I skåpet ovanpå kylen låg en plastpåse med fyra tomma kartonger, ett par ark begagnat julpapper och presentsnöre från förra året, och en påse glitter. Eftersom det pinnar på mot jul sparade jag glittret och snöret men resten gick i soporna. Det är något med mig och tomma kartonger. Riktiga ”bra att ha-saker”! Men nu tog jag mig samman.

Jag klev också upp på trappstegen i min klädkammare och tog en lång titt i en pyssellåda med stuvbitar och garn. Men jag klarade inte att skiljas från något i den. I vart fall inte än.

Fler ordningsamma i oktober:

Cecilias tankar Frivid42 Guldkant på vardagen PengarMoneyPengar Sparsessan Sparblogg Spartankar vadVivill
Omedveten eller medveten konsumtion Snålcoachen 

Om Mrs Olsson

Former factory worker, journalist, and personal trainer. Now working as an occupational therapist.
Det här inlägget postades i Värt att veta och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.